Tuotteet - JYJ600

 

Tietoruutu

Lämpösi Oy:n JYJ600-hakepuhallin palveluksessasi

Lämpösi Oy:n 600 –mallin hakepuhallin asennettuna vaihtolavakonttiin puhaltimen testauksia varten. Hakekontti on kytketty Tervon Puutarha Tmi:n kuorma-autoon. Yhdistelmällä on testattu erilaisten hake- ja kuorijakeiden puhaltamista. Se on myös käytössä kaupallisiin hakkeen toimituksiin ja käytettävissä esimerkiksi viher- ja infrarakentamisessa erilaisten katemateriaalien levittämiseen.
Laitteisto on myös tutkimuskäytössä Lappeenrannan teknillisen yliopiston tutkimusprojektissa v 2019 – 2020. Projektissa tutkitaan muun muassa hakkeen toimituslogistiikkaa korvattaessa öljyä hakkeella omakotitaloa suuremmissa kiinteistöissä.
hakelämpökontti

 

Tietoruutu

Ratkaisun komponentit

Uusi pienten hakelämpökeskusten logistiikka- ja lämpökeskusratkaisu perustuu kahteen keskeiseen komponenttiin:
  • Hakepuhaltimella varustettu ajoneuvo ja
  • Täysin siirrettävä hakelämpökontti
hakelämpökontti

Puhallettavat materiaalit

Hakepuhaltimella voidaan puhaltaa erilaisia hakkeita, murskattuja kuoria, purua, kutterinpurua, olkea jne. Pellettien puhaltamiseen käytetään hieman erilaista puhallinta, joka ei riko pellettejä puhallettaessa. Puhallinta voidaan käyttää myös imurina.

Puhaltimen kapasiteetti

Puhallinmalleja on tällä hetkellä neljää eri kokoa: mallit 400, 500, 600 ja 700 puhaltimien siipien halkaisijan mukaan. Puhalluskapasiteetti vaihtelee materiaalista ja puhallinmallista riippuen 0,3 – 1,2 i-m3/min.

Käyttövoima

Puhaltimen käyttövoima saadaan joko ajoneuvon hydrauliikkajärjestelmästä, sähkömoottorista tai puhallin voi toimia itsenäisesti polttomoottorikäyttöisesti.